Ágaprítás II. kerületben - várólista 2022. őszre

2022. őszén várhatóan újabb ágaprítási akciót hirdet majd a II. Kerületi Önkormányzat!  Az előzetes igénybejelentéseket rögzítjük, felvesszük várólistára, ez még nem minősül jelentkezésnek!   Az Önkormányzat tavaszi ágaprítási akciójának indulásáról a várólistán lévőket e-mailben fogjuk értesíteni, regisztrációt - időpontfoglalást - akkor kell majd beküldeni!    Kérjük, figyeljék a Budai Polgárban megjelenő felhívást is! A regisztráció beküldéséről - az Ön által megadott e-mail címre - automatikus visszaigazoló levelet kap, amennyiben hiánytalanul töltütte ki a mezőket! Ha 1 órán belül nem érkezik meg ez az e-mail, akkor kérjük, ellenőrizze levelezője SPAM illetve PROMÓCIÓK mappáját is, a levél küldője: agapritas[kukac]komposztmester[pont]hu. Ha ott sem találja visszaigazoló levelünket, akkor regisztrációja sikertelen! Ez esetben, kérjük, ismételje meg regisztrációját vagy jelezze nekünk a hibát munkanapokon 9 és 17 óra között a (+36-30) 544-8778-as számon!  
Jelentkező adatai
Cím
+361
Kérjük, az alábbi formátumban adja meg vezetékes telefonszámát előhívó és körzetszám nélkül: 2345678 (CSAK 7 db számjegy szünet és kötőjel nélkül). Ha nincs vezetékes telefonja, akkor írjon kötőjelet a mezőbe ( - ).
+36
Kérjük, az alábbi formátumban adja meg mobil telefonszámát körzetszámmal, ország előhívó nélkül: 305448778 (CSAK 9 db számjegy, szünet és kötőjel nélkül). Ha nincs mobiltelefonja, akkor kérjük, a következő számot írja be a mezőbe: 201000000.